Pavļuts: Ja fakti apstiprināsies, būs jāvērtē Rīgas brīvostas darbs

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 11 gadiem un 3 mēnešiem.

Ja fakti par Valsts kontroles revīzijā atklātajiem pārkāpumiem Rīgas brīvostas pārvaldē, kas pieļāvuma formā izskanējuši medījos, atbildīs patiesībai, būs jārosina brīvostas valdes un administrācijas darbības nopietna izvērtēšana. Tā šodien Latvijas Radio apstiprināja ekonomikas ministrs Daniels Pavļuts.

Pavļuts atzina, ka vairākkārt no sava pārstāvja Rīgas brīvostā Ģirta Greiškalna ir saņēmis informāciju par iespējamiem pārkāpumiem - tie tālāk nosūtīti brīvostas valdei, Ministru prezidentam un satiksmes ministram, taču īpaša atsaucība nav sekojusi.

TV3 raidījums "Nekā personīga" vakar, atsaucoties uz Valsts kontroles revīzijas ziņojuma melnrakstu, vēstīja, ka Rīgas brīvostas darbībā ir atklāti vairāki pārkāpumi un nesaimnieciska naudas izlietošana. Piemēram, ir nepamatoti tērēti vairāki desmiti tūkstoši latu reklāmas mērķiem, bez skaidras un saprotamas sistēmas slēgti nomas līgumus par zemi, piestātni un velkoņiem. Tāpat nauda tērēta mērķiem, kam nav saistības ar brīvostu, piemēram, īrēta sporta zāle Natālijas Draudziņas ģimnāzijā, baseina celiņš Olimpiskajā sporta centrā, kā arī loža 'Arēnā Rīga".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti