Latgalē jauniešus aicina sapņot par savu biznesu un to īstenot

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem un 7 mēnešiem.

Latgales reģiona jaunieši tiek aicināti piedalīties pasākumu ciklā “Īsteno sapni par savu biznesu”. Latgales uzņēmējdarbības centrs jau sesto gadu aicina uz tikšanos izglītības iestāžu pēdējo klašu audzēkņus interaktīvās nodarbībās kopīgi ar lektoriem runās par to, kas ir bizness un uzņēmējdarbība.

Katru gadu pasākuma piedalās aptuveni 400 jauniešu.

“Svarīgi, lai mums jaunieši jau tagad, mācoties skolā, sāk aizdomāties, ka, iespējams, viņiem ir talants kļūt par veiksmīgiem uzņēmējiem

Andris Kucins
00:00 / 00:57
Lejuplādēt
Un ar šādu moto “Īsteno sapni par savu biznesu” mēs braucam uz izglītības iestādēm un jauniešus iedvesmojam varbūt šobrīd tikai sapņot par biznesu, bet lai sapņi ar domu piepildās,” stāsta Latgales uzņēmējdarbības centra vadītājs Andris Kucins.

Organizatori domājuši par atraktīvā pasākuma formām. “Galvenie varoņi šai ciklā būs paši jaunieši. Būs spēles, būs pieaicināti uzņēmēji no tās pašas teritorijas, kur mēs plānojam pasākumus,” stāsta Kucins.

Pirmais pasākums plānots 10.oktobrī Vārkavas un Preiļu novados, bet līdz oktobra beigām paredzēti desmit izglītības iestādes. Savukārt aktīvākos jauniešus plāno iepazīstināt ar labiem uzņēmējdarbības piemēriem un biznesa attīstības institūcijām Rīgā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti