Rīta Panorāma

Intervija ar Normundu Bergu un Mārtiņu Āboliņu

Rīta Panorāma

Telefonintervija ar veselības ministri Andu Čakšu

Intervija ar grupu "Dabasu Durovys"

Slobožaņins: «Dabasu durovys» nevarēs turpināt kā līdz šim

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem un 8 mēnešiem.

Lai gan desmit pastāvēšanas gados grupa "Dabasu durovys" padarījusi daudz, tā vairs nevarēs turpināt tā, kā līdz šim, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta Panorāma" saka grupas līderis Arnis Slobožaņins.

"Labi, ka mēs esam izdzīvojuši tik daudz līdz šim brīdim, bet tagad ir jāturpina ceļš tālāk. Es nezinu, kas tas būs," saka grupas „Dabasu durovys” līderis. „Kad tu sper soli nezināmajā, tad vienmēr ir dīvaina sajūta. Tā, kā mēs turpinājām līdz šim, īsti vairs nevarēsim darīt. Vajadzēs kaut ko pamainīt, bet es pats vēl nezinu ko īsti.”

Grupa „Dabasu durovys” septembra beigās paziņoja par sava 10. jubilejas gada albuma "Pādys runoj" (Pēdas runā) izdošanu. Albumā iekļauti desmit skaņdarbi. Šis ir grupas ceturtais studijas albums.

„Albuma tematika ir iekodēta Morzes ābeces kodā uz albuma vāciņa, tas ir viens no mūsu basģitārista mīļākajiem teicieniem,” norāda Slobožaņins, atklājot, ka iekodēts teiciens „Klusums arī ir mūzika”

10. oktobrī grupa uzstājas festivālā „Bildes” kopā ar saviem bijušajiem dalībniekiem Māri un Jāni Velikiem. Savukārt 27. oktobrī „Dabasu durovys” prezentēs albumu folkklubā „Ala”, bet galvenais albuma prezentācijas pasākums notiks Daugavpilī – 3.novembrī klubā „Artilērijas pagrabi”.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti