«Rīgas festivāla» koncerts «Viduslaiku dziedājumi» atcelts solistes veselības dēļ

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Solistes veselības stāvokļa dēļ atcelts ansambļa "Anonymous 4" koncerts “Viduslaiku dziedājumi” "Rīgas festivālā", kas bija paredzēts 6. jūnijā Sv.Pētera baznīcā.

Uz koncertu Rīgas festivālā diemžēl nevarēs ierasties vokālais kvartets no ASV "Anonymous 4" solistes Rutas Kaningemas (Ruth Cunningham) veselības stāvokļa dēļ, tāpec grupa izlēmusi atcelt plānoto Eiropas turneju. "Rīgas festivāls" informē, ka  koncerts “Viduslaiku dziedājumi” tiek atcelts.

Koncerta “Viduslaiku dziedājumi” biļešu īpašnieki naudu par biļetēm var saņemt "Biļešu Paradīzes" kasēs. "Rīgas festivāla" rīkotāji atvainojas par neērtībām sakarā ar koncerta atcelšanu, kā arī aicina apmeklēt citus festivāla koncertus.

Kā ziņots, "Rīgas festivāls" šogad notiek no 3. līdz 20. jūnijam, pulcējot izcilākos Latvijas un pasaules māksliniekus. Koncertos dzirdēsim mūsu izcilos mūziķus Vestardu Šimkus un Baibu Skridi, Lielās mūzikas balvas 2012 laureāti akordeonisti Kseniju Sidorovu, Latvijas Radio kori un valsts akadēmisko kori “Latvija", Latvijas sitaminstrumentu zvaigznes, kanādiešu mecosoprānu Mišu Brigergosmani, publikas iemīļoto dziedātāju Renāru Kauperu, Lietuvas Nacionālo simfonisko orķestri u. c.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti