Muzikālā apvienība «Effekts» izdod debijas singlu un videoklipu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Pašmāju mūzikas grupa “Effekts” pievienojusies Latvijas mūzikas kopainai ar savu debijas singla videoklipu “Paņem priekšā”, kas stāsta par smalko robežu starp paškontroli un atkarību, medijus informē grupas pārstāvji.

“Effekts” ir industriālā sintpopa grupa, kas savu darbību uzsāka pagājušā gada rudenī. Grupas pārstāvji skaidro – tās dalībnieki ir “3 nešķirami kolēģi – Rektors, Vektors un Sektors”. Grupa  savas daiļrades tapšanā iedvesmojas no tādiem populāriem mūzikas gigantiem kā – Deivids Bovijs, “Rammstein”, “Talking Heads” un “A-Eiropa”. Grupas daiļrade stāsta par tuvību, attiecībām, narkotikām un visu pārējo, ko viņi vēl nav pieredzējuši uz šīs Zemes. Kā saka paši mākslinieki: “Mēs esam mazi spridzeklīši sekundi pirms eksplozijas.”

Grupas debijas singls “Paņem priekšā” ir spīduma pilns skatījums uz cilvēka paškontroles vājumu, kas padodas nebeidzamajam atkarības jūgam. Videoklipa režisore ir Elvīra Blumfelde, režisora asistentes – Marija Migliniece un Jana Orlova, operators – Raitis Lapāns, operatora asistents – Eduards Deičmanis.

7. februārī grupa “Effekts” kāps uz Latvijas Mākslas akadēmijas 82. karnevāla "Utopija. Distopija" skatuves.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti