Ar krāšņu koncertu Rīgā noslēgsies trešā Eiropas koru olimpiāde

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Svētdienas, 23. jūlija, vakarā no Latvijas atvadās trešā Eiropas koru olimpiāde un Nāciju “Grand Prix Rīga 2017”, kas nedēļas garumā risinājās Rīgā un citviet Latvijā.

Noslēguma ceremonija notiks vakarā “Arēnā Rīga”, kurā apvienotais Festivāla koris izpildīs labi zināmas un arī speciāli koru olimpiādei tapušas dziesmas.

Eiropas koru olimpiādes pārstāve Ilze Salna par noslēguma koncertu
00:00 / 00:52
Lejuplādēt
“Ceremoniju mēs atklāsim ar Uģa Prauliņa brīnišķīgo dziesmu “Kas dziedāja Jāņu nakti?” ar tautasdziesmas vārdiem,” stāsta festivāla rīkotāju pārstāve Ilze Salna. “Protams, ka šajā koncertā arī izskanēs Ulda Marhileviča šai koru olimpiādei speciāli komponētā festivāla oficiālā dziesma “Tiltiem pāri” jeb “Crosing The Briges” ar Guntara Rača vārdiem. Tāpat mēs varēsim vērot visu dalībvalstu karogu parādi,” klāsta Salna.

Paredzams, ka speciāli šim festivālam veidots koris arī sniegs dažādus priekšnesumus. Visbeidzot, klātesošie būs iepazīstināti ar nākamo valsti, kur notiks Pasaules koru olimpiāde, proti, Dienvidāfriku, kā arī valsti, kur 2019. gadā notiks nākamā Eiropas koru olimpiāde un “Nāciju Grand Prix” – Zviedriju, kur festivāls notiks Gēteborgā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti