Rīta Panorāma

Francijā turpinās protesti pret pensiju reformu

Rīta Panorāma

Latvijā izstrādā viedos robotus

Pirmizrādīta dokumentāla filma par Pamelu Andersoni

Pirmizrādīta dokumentāla filma par Pamelu Andersoni

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Kompānijas "Netflix" paspārnē tapusi dokumentāla filma par kanādiešu un amerikāņu aktrisi un modeli Pamelu Andersoni. Tās producents ir viņas dēls Brendons Tomass.

Filmas "Pamela, mīlas stāsts" pirmizrāde notika ASV pilsētā Losandželosā, un, ejot pa sarkano paklāju, aktrise labprāt sniedza intervijas žurnālistiem.

Viņas karjerā bijuši kāpumi un kritumi, bet lietas vienkārši tā notiekot, pauda Andersone. Filmas veidotājiem tikusi sniegta brīva pieeja arhīvam, un viņa nav kontrolējusi to darbu, jo tajā neesot skeletu skapī un citas slēpjamas lietas.

Savukārt Brendons uzsvēra, ka viņa kā vecākā dēla pienākums ir aizsargāt savu māti, parādīt, kāda viņa ir patiesībā un saglabāt mantojumu ar šī stāsta palīdzību.

Lente patiešām sniedz ieskatu neviennozīmīgajā mūžā, un arī kritiķu vērtējums ietekmīgajā "Rotten Tomatoes" jeb "Puvušo tomātu" tīmekļa vietnē ir kopumā pozitīvs.

"Financial Times" pārstāvis Dens Einavs norādīja, ka Pamela tirgo savu intīmo pieeju, un filma, visticamāk, nesaņems nevienu balvu, bet var rosināt sen nokavētu atvainošanos.

Eksperti arī atgādināja, ka 55 gadus veco aktrisi pagājušā gadsimta deviņdesmitajos gados uzskatīja par laikmeta seksa simbolu. Mūsu valsts iedzīvotājiem viņa vislabāk pazīstama ar lomu seriālā "Pludmales patruļa".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti