Dons ar uzstāšanos Madridē atklājis Eirovīzijas koncerttūri

Dziedātājs Dons aizvadītajās brīvdienās uzstājās Eirovīzijas iesildīšanas pasākumā Madridē, izpildot dziesmu "Hollow", kas turpina gūt fanu simpātijas. Dons jau pēc piecām nedēļām pārstāvēs Latviju 68.  starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Malmē, Zviedrijā.

Pasākumā "PrePartyES" piedalījās 26 šī gada konkursa dalībnieki. Šis bija pirmais no sešiem Eirovīzijas iesildošajiem pasākumiem, un jau nākamajās brīvdienās līdzīgs pasākums ar Latvijas pārstāvja piedalīšanos norisināsies gan Barselonā, gan Londonā. Dons plāno piedalītes arī citos Eirovīzijas iesildošajos pasākumos Amsterdamā, Stokholmā un Kopenhāgenā.

Par iegūto pieredzi "PrePartyES" Dons izteicās atzinīgi: "Spānijā Eirovīziju mīl, to var just. Mūs uzņēma karstasinīgi, silti un mīļi.

Šie iesildošie pasākumi ir lieliska iespēja sagatavoties lielajam konkursam, atrādīties kaislīgākajiem konkursa faniem un gūt būtisku pieredzi – gan sarunās ar medijiem, gan komunikācijā ar citu valstu pārstāvjiem."

Eirovīzijas iesildīšanas pasākumi ik gadu norisinās lielākajās Eiropas pilsētās, iepazīstinot ar konkursa dalībnieku dziesmām un palīdzot māksliniekiem iejusties starptautiskajā vidē.

Pagājušajā nedēļā producenti izziņoja uzstāšanās secību 68. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā. Noskaidrojās, ka Latvijas pārstāvis otrajā pusfinālā startēs ar devīto kārtas numuru.

Dziedātājs Dons ar dziesmu "Hollow" 10. februārī tiešraidē kļuva par Latvijas Televīzijas dziesmu konkursa "Supernova 2024" uzvarētāju, iegūstot iespēju pārstāvēt Latviju 68. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā. Mūziķis uzstāsies otrajā pusfinālā 9. maijā, kur piedalīsies arī Malta, Albānija, Grieķija, Šveice, Čehija, Dānija, Austrija, Armēnija, Sanmarīno, Gruzija, Beļģija, Igaunija, Izraēla, Norvēģija un Nīderlande. Eirovīzijas pirmais pusfināls notiks 7. maijā, fināls – 11. maijā.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti