Jauniešus aicina piedalīties Renāra Kaupera un Jāņa Aišpura dziesmas videoklipa tapšanā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

XII Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētki pārcelti uz nākamo gadu, taču jau šovasar sadarbībā ar LMT taps īpašs videoklips. Gatavojoties svētkiem, Renārs Kaupers un Jānis Aišpurs radījuši dziesmu “Tavs karogs” kora koncertam “Dziesmubērns” un šobrīd aicina jauniešus iesūtīt dziesmas video vai tās fragmentu, tā piedaloties videoklipa veidošanā, medijus informē skolēnu dziesmu un deju svētku organizatori.

Dziesmas autori aicina jauniešus iesaistīt draugus, skolotājus un vecākus, kopā noklausīties un iemācīties jauno dziesmu, dziedāt, spēlēt un dejot līdzi vai kā citādi radoši izpausties tās pavadījumā un to visu nofilmēt, lai kopā radītu dziesmas videoklipu un tā skanētu un priecētu Latviju jau šogad.

“Mēs visi kopā, kaut arī katrs savās mājās, joprojām esam tas spēks, kuram pateicoties, svētki atkal noteikti notiks un spēcīgā tradīcija turpināsies. Bet tikmēr mēs meklējam dalībniekus mūsu dziesmas videoklipa veidošanai! Tāpēc gribam vēlreiz uzaicināt visus un ikvienu, kas vien vēlas, kļūt par daļu no svētku dziesmas “Tavs karogs”,” aicina Jānis Aišpurs un Renārs Kaupers.

“Vēlreiz vēlos pateikties visiem, kas gatavojās svētkiem, un visiem, kas mūs atbalsta. LMT un dziesmas autoru iniciatīva ļaus digitāli piepildīt to īpašo kopābūšanas sajūtu, kas ir viena no vadošajām svētku emocionālajā spektrā. Aicinu atsaukties ikvienu, kam tuva šī dziesma un kordziedāšanas prieks,” akcentē XII Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku izpilddirektore Agra Bērziņa.

Nofilmētie video jāiesūta līdz 23. aprīlim. Dziesmas “Tavs karogs” vārdi, notis, dziedājumu paraugi un informācija par dalību pieejama šeit.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti