Kopš nozvejas kvotu samazināšanas, zvejnieki nozares tālāko attīstību saista ar pievienotās vērtības radīšanu pat katrai vismazākajai reņģītei. Skultē, Pāvilostā, Ventspilī, Liepājā un citviet piekrastē gluži kā Zvejnieka dēla laikos tiek būvētas jaudīgas saldētavas, kur lomi tiek ne tikai iesaldēti, bet cehos daļēji arī apstrādāti. Zivjrūpniekiem šāds lietu pavērsiens nepatīk, jo tas nozīmē, ka zivju cenas turpmāk zvejnieki noteiks paši. Un var gadīties, ka šprotu ražošanai svaigu zivju arī nepietiks
Zvejnieki par sagriezto kuģu naudu attīsta ražošanu
Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 11 gadiem un 3 mēnešiem.
19. novembris, 2011, 21:49
Kļūda rakstā?
Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!
Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!