Loginovs aizvien turpina darbu Rīgas brīvostā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Ilggadējais Rīgas brīvostas pārvaldnieks Leonīds Loginovs, kurš šā gada marta sākumā beidza pildīt amata pienākumus, pilnībā no darba Rīgas brīvostā gan nav aizgājis. Izrādās, ka Loginovs tagad ir sava kādreizējā vietnieka un pašreizējā pārvaldnieka pienākumu izpildītāja Aigara Pečaka ārštata padomnieks.  

Loginovu turpināt darba gaitas padomnieka statusā aicinājis pats Pečaks. Līgums gan esot terminēts – Loginova palīdzība būšot vajadzīga tikai līdz brīdim, kamēr tiek atrasts jaunais pārvaldnieks. Loginova pienākumi amatā būs saistīti ar ostas infrastruktūras attīstības turpināšanu Krievu salā, kas ietilpa viņa pienākumos līdz aiziešanai.

“Viņa darba uzdevumos ietilpst viss, ko Pečaka kungs lūgs. Tā ir informācija, sadarbība ar uzņēmumiem, kas Krievu salā strādās,” LTV “Panorāmai” sacīja Rīgas Brīvostas sabiedrisko attiecību vadītāja Liene Ozola.

“Šobrīd ir uzsākti darbi par papildu infrastruktūras izbūvi, Loginova uzdevums būs nodrošināt, ka šie darbi neapstājas pusceļā. Galvenokārt sagaidīt jauno pārvaldnieku, lai secīgi varētu nodot lietas un garantēt pārmantojamību visos procesos, kas ir Loginova rīcībā un nav citu vadošo darbinieku kompetencē,” skaidroja Ozola.

Lai gan Loginovs ir Pečaka ārštata padomnieks, viņš par savu darbu saņem ikmēneša atalgojumu – 3500 eiro pēc nodokļu nomaksas.

Jau ziņots, ka Rīgas brīvostas pārvaldes vadītājs Leonīds Loginovs 25.janvārī iesniedzis atlūgumu, lūdzot sevi atbrīvot no darba ar 10.martu. Viņš to pamatoja ar to, ka no decembra divdesmitajiem datumiem ir oficiāls pensionārs un uzskata, ka ir pienācis laiks doties pelnītā atpūtā. Atlūgums pieņemts.

Loginovs Rīgas brīvostu ir vadījis kopš 1998. gada.

Rīgas brīvostas valde vienojās sludināt atklātu konkursu uz Rīgas brīvostas pārvaldnieka amatu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti