«Delfi» iegādājas biļešu tirdzniecības uzņēmumu «Biļešu paradīze»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Ziņu portāls AS „Delfi“, kas ir meitasuzņēmums Tallinas biržā kotētajai AS “Ekspress Grupp”, iegādāsies 100% akciju Latvijas biļešu tirdzniecības uzņēmumā “Biļešu paradīze”, informēja uzņēmumā.

4. jūnijā AS „Delfi“ parakstīja līgumu, saskaņā ar kuru tās meitasuzņēmumi SIA “Delfi Tickets” un SIA “Delfi Tickets Service” iegādāsies 100% Latvijas biļešu tirdzniecības uzņēmuma “Biļešu paradīze” akciju. Pārdevēji ir privātpersonas – Latvijas pilsoņi.

Puses ir vienojušās neizpaust iegādes cenu, kā arī citus darījuma nosacījumus.

Darījumu daļēji finansēja AS “Citadele banka” un konsultēja juridiskais birojs “Vilgerts”. Pārdevēju finanšu konsultants bija “Porta Finance”.

AS “Ekspress Grupp” izpilddirektore Mari-Līsa Rītsalu norāda, ka darījuma mērķis ir paplašināt SIA “Delfi” darbību uz citām jomām un izmantot sinerģiju ar mediju biznesu. “Mūsu galvenais mērķis ir palielināt digitālās pārdošanas apjomu Baltijas tirgos.” “Ekspress Grupp” apsver iespēju ilgtermiņā paplašināt biļešu pārdošanas biznesu arī citās Baltijas valstīs.

SIA “Biļešu paradīze” līdzdibinātājs Ēriks Naļivaiko atklāj, ka Latvijā biļešu tirdzniecība tiks turpināta ar pašreizējo zīmolu un esošo vadības komandu: “Es un Jānis Daube kā SIA “Biļešu paradīze” galvenie dibinātāji turpināsim aktīvi piedalīties uzņēmuma vadīšanā. (..) Integrācija ar mediju biznesu ļaus “Biļešu paradīzei” piedāvāt vairāk iespēju gan klientiem, gan pasākumu organizētājiem.”

SIA “Biļešu paradīze” pieder elektroniskā biļešu tirdzniecības platforma un biļešu kases, kurās pārdod biļetes uz dažādu pasākumu organizētāju izklaides pasākumiem. 2018. gadā SIA “Biļešu paradīze” pārdeva biļetes uz vairāk nekā 7 000 pasākumiem. Tostarp uzņēmumam bija uzticēta Dziesmu svētku biļešu tirdzniecība, taču process nenoritēja gludi un svētku organizētāji vērsās tiesā pret biļešu izplatītāju.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti