Baltijas valstīs atšķirīgas tendences degvielas cenām

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Pagājušajā darba nedēļā Baltijas valstīs bija atšķirīgas tendences degvielas cenām. Cenas kāpušas Rīgā nopērkamajai dīzeļdegvielai, kā arī Viļņā nopērkamajam benzīnam, tikmēr Tallinā cena benzīnam samazinājās, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Arī šajā nedēļā dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet zemākā benzīna cena bija Viļņā. Tāpat Tallinā bija augstākā cena dīzeļdegvielai, bet zemākā tā bija Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena saglabājās stabila un maksāja 0,984 eiro par litru, savukārt dīzeļdegvielas cena palielinājās par 8,8% - līdz 0,984 eiro par litru.

Viļņā 95.markas benzīna cena pieauga par 3,1% - līdz 0,933 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kritās par 2,6% - līdz 0,823 eiro par litru.

Tikmēr Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena samazinājās par 4,2% - līdz 1,149 eiro par litru. Vienlaikus dīzeļdegvielas cena saglabājās stabila un maksāja 0,999 eiro par litru.

Autogāzes cena šonedēļ kritās visās Baltijas valstīs. Rīgā tā samazinājās par 2,1% - līdz 0,465 eiro par litru, Tallinā - par 3,2% - līdz 0,61 eiro par litru, bet Viļņā - par 2,6% un bija 0,379 eiro par litru.

 

 

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti