«Baltcom» piedāvātās elektrības cena būs 0,161-0,168 eiro par kWh

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Pēc elektroenerģijas tirgus atvēršanas mājsaimniecībām «Baltcom» iedzīvotājiem piedāvās elektrību cenā no 16,1 līdz 16,8 eiro centiem par kWh, iekļaujot sistēmas pakalpojuma tarifu un OIK. Elektrības cena būs atkarīga no klienta izvēlētā pakalpojuma modeļa un elektroenerģijas patēriņa, informēja uzņēmumā.

«Baltcom» skaidro, ka piedāvājums balstās uz vairākiem  principiem. Viens no tiem - jo lielāks patēriņš, jo mazāka elektrības cena. Tāpat nebūšot fiksēta patēriņa nodrošinājuma vai abonēšanas maksa.

Elektroenerģija klientiem turpmāk tiks piedāvāta gan kā atsevišķs produkts, gan komplektos ar citiem «Baltcom» pakalpojumiem – internetu, televīziju vai telefonsakariem.

Piemēram, patēriņa apjomam līdz 199 kWh mēnesī elektroenerģijas cena, reģistrējoties portālā mansbaltcom.lv, būs 16,65 eiro centi par kWh. Ja patēriņš konkrētā mēnesī būs 200 – 599 kWh, tad cena par 1 kWh, sākot no pirmā iztērētā kWh, būs 16,5 eiro centi.

Savukārt patēriņam pieaugot, piemēram, ziemas mēnešos, kad elektroenerģijas patēriņš mēnesī mēdz pat dubultoties, izmaksas par vienu kWh automātiski samazināsies, norāda «Baltcom»

Tāpat «Baltcom» plāno īpašu piedāvājumu – zaļo enerģiju, kura saražota no atjaunojamajiem energoresursiem un kuras izcelsmi apliecinās īpašs sertifikāts. 

Jau ziņots, ka pēc pilnīgas elektroenerģijas tirgus atvēršanas no 1.aprīļa Latvijas mājsaimniecībām elektroenerģijas izmaksas vidēji pieaugs par 7-12%. Elektroenerģijas tirgus pilnīga liberalizācija, tajā iekļaujot arī mājsaimniecības, ir paredzēta no aprīļa. Mājsaimniecību segments Latvijā veido 25% no kopējā valsts elektroenerģijas patēriņa.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti