Kultūras ziņas

Daba neko nav atcēlusi!

Kultūras ziņas

Pēterdienas svinības Kurmenē

"Putn ilgs" Willa teātra dārzā

«Willa teātris» saulgriežu naktī ar izrādi «Putn ilgs» atklās vasaras sezonu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Svētdien, 21. jūnijā, saulgriežu naktī, “Willa teātris” aicina uz savu pirmo brīvdabas izrādi – režisora Vara Piņķa un aktrises Ingas Alsiņas-Lasmanes dzejas performanci “Putn ilgs”, kas notiks K.K. fon Stricka villas dārzā. Ar šo izrādi “Willa teātris” atklāj savu vasaras sezonu, medijus informē teātrī.

Savu pirmo vasaras teātra sezonu nesen dibinātais “Willa teātris” atklās ar izrādi “Putn ilgs”, kas pievēršas eskeipismam un mazo lietu apbrīnošanai. Lai gan sākotnēji “Putn ilgs” pirmizrāde tika plānota citā vietā un citā laikā – K.K. fon Stricka villas zālē šī gada martā –, režisors Varis Piņķis un aktrise Inga Alsiņa-Lasmane atraduši veidu, kā iestudējumu pie skatītājiem nogādāt citā vidē un formātā.

Izrāde tapusi, izmantojot mūsdienu somu dzejnieces Heli Lāksonenas dzejoļu krājumu “Kad gos smei”, ko latviešu valodā atdzejojis Guntars Godiņš.

“Willa teātris” vasaras sezonu K.K. fon Stricka villas dārzā plāno turpināt arī ar citiem notikumiem, par ko tiks ziņots jau drīzumā. Tāpat arī rudenī plānots atklāt jauno iekštelpu teātra sezonu, gan ļaujot pārcelto izrāžu biļešu īpašniekiem noskatīties plānotās izrādes, gan arī piedāvājot skatītājiem jaunus iestudējumus.

Saulgriežu nakts izrāde “Putn ilgs” notiks 21. jūnijā pulksten 21.00 K.K. Fon Stricka villas dārzā. Nākamās izrādes 28. un 29. jūnijā pulksten 20.00.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti