Rīta Panorāma

Doma laukuma Zāļu tirgus

Rīta Panorāma

Kā tiks svinēti Līgo svētki Vidzemē?

"Skroderdienas Silmačos" brīvdabā Druvienā pēc 30 gadiem

Ojārs Rubenis aicina «Skroderdienu» skatītājus Druvienā izmantot «deķīša vietas»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Latvijas Nacionālā teātra direktors Ojārs Rubenis aicina skatītājus, kuri nav tikuši pie sēdvietu biļetēm uz iestudējuma "Skroderdienas Silmačos" izrādi Druvienā, izmantot tā sauktās "deķīša vietas", proti, ņemt līdzi segas un iegādāties stāvvietas.

Indras Rogas iestudētās Blaumaņa "Skroderdienas Silmačos" Druvienas pagasta Silmačos Nacionālais teātris izrādīs 23.jūnijā plkst. 19. Šobrīd visas sēdvietu biļetes ir izpārdotas, atlikušas vien stāvvietas.

"Visi pakalniņi ir brīvi, un deķīšus līdzi! Ja tiešām būs tas labais laiks, (..) tās deķīšu vietas ir par septiņiem eiro, lai tik brauc laicīgi un lai tie pakalni visi ir pilni!" Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta Panorāma" aicina Ojārs Rubenis. "Neviens mājās raidīts netiks!"

Pēc izrādes “Skroderdienas Silmačos” no plkst.22.30 Druvienā paredzētas lustes Līgo nakts-Jāņu rīta ballē kopā ar grupām “Auļi”, “ElektroFolk” un “Dārdi”.

Jau vēstīts, ka 24.jūnijā plkst. 21.35 Nacionālā teātra izrādi un svētkus Druvienā būs iespēja noskatīties Latvijas Televīzijas ciklā "Teātris.zip". Tāpat "Teātris.zip" piedāvā atsaukt atmiņā Alfrēda Jaunušana iestudējumu, kuram šogad aprit 30 gadu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti