VIDEO: Latvijas mūziķi ar dziesmu iedrošina mazu meiteni cīņā ar smagu slimību

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem un 3 mēnešiem.

Grupas "Prāta vētra" solists Renārs Kaupers, grupas "The Sound Poets" solists Jānis Aišpurs un vairāki citi Latvijas mūziķi veltījuši dziesmu "Gaismiņ, teci man pa priekšu" Bruknā dzīvojošai četrus gadus vecai meitenei Amēlijai, kura pašlaik cīnās ar smagu slimību.

Kaupers Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" stāstīja, ka par šo meiteni viņš uzzinājis pirms vairākām nedēļām. Kauperu uzrunājuši meitenes tuvinieki, aicinot nofilmēt kādu sveicienu Amēlijai vai arī nospēlēt kādu dziesmas fragmentu. 

Kaupers sazinājies ar Aišpuru, ar kuru kopā sacerēta dziesma "Gaismiņ, teci man pa priekšu", rosinot kolēģi katram no savām mājām uzfilmēt video. Pēc tam uzrunāti pārējie draugi un mūziķi, kas visi bijuši ļoti atsaucīgi.

"Mēs nofilmējām "Gaismiņai" tādu šī laika pašizolācijas video versiju ar domu, ka mēs varam iepriecināt mazo Amēliju, jo viņai aprīlī ir dzimšanas diena.

Un viņai mēs veltām šo dziesmu. Protams, visiem, kam šajā laikā vajag mazliet vairāk gaismiņas un kādu uzmundrinājumu. Ceram, ka šī dziesma dos papildu iedvesmu," teica Kaupers.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti