«The Sound Poets» izdod jaunu singlu un izziņo rudens koncertsēriju

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Grupa "The Sound Poets" klausītāju vērtējumam nodod otro singlu "Viss var mainīties" no gaidāmā albuma "Pulsē", kas iznāks 18.septembrī, kā arī izziņo rudens koncertsēriju.

"Pulsē" būs grupas "The Sound Poets" otrais albums, kas atšķirībā no iepriekšējā albuma rakstīts nevis studijā, bet gan mājā Jumurdas ezera krastā.

"Šis albums mums ir ļoti īpašs, jo tas tapis pilnīgi citādā vidē, ārpus no mūsu ierastās studijas, tāpēc arī albuma saturs ir nedaudz citādāks. Ar nepacietību gaidām iespēju to nodot klausītājiem," pauž grupas dalībnieki.

Novembra nogalē gaidāma arī jaunā albuma koncertsērija "Palladium" koncertzālē Rīgā. Koncertsērija norisināsies 25., 26. un 27.novembrī.

"Kā jau katru gadu, mēs vēlamies iepriecināt savus klausītājus, ne tikai viesojoties lielākajos vasaras festivālos, bet arī sarīkojot īpašu lielkoncertu. Tādēļ vēlamies visus aicināt uz jaunā albuma koncertsēriju "Palladium" koncertzālē," teic "The Sound Poets".

Iepriekš grupa rīkoja koncertu "Palladium" koncertzālē 2013.gadā, savukārt pērn "The Sound Poets" savu lielkoncertu sarīkoja Siguldas pilsdrupās, kur uzstājās ar kori un stīgu kvartetu.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti