Rīta Panorāma

"Kino Bize" piedāvā skatīties filmas no mājām

Rīta Panorāma

Islandē aicina apkampt kokus sociālās distancēšanās laikā

Skype intervija ar Renāru Kauperu un Jāni Aišpuru

Mūziķi Kaupers un Aišpurs kopdziesmai «Tavs karogs» veido digitālo kori

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Gaidot Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētkus, kas gan ir pārcelti par gadu uz priekšu, ir tapusi jauna dziesma "Tavs karogs", kas ir mūziķu Renāra Kaupera un Jāņa Aišpura kopdarbs. Mūziķi aicina jauniešu iesaistīties Latvijas digitālā kopkora veidošanā šai dziesmai.

Aišpurs Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" stāstīja, ka Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku organizētāji pirms kāda laika aicināja sarakstīt jaundarbu. Ideja dziesmai bijusi, taču nebijis skaidrs, "no kura gala ķerties klāt".

"Man bija vēlme, ko un kā es gribu, bet nevarēju atrast īstos vārdus. Tad es uzrunāju Renāru un teicu: "Hei, lecam vienās kamanās!". Renārs teica "hei", un pēc stundas jau bija dziesmas vārdi atsūtīti. Tieši tik vienkārši tas notika," stāstīja Aišpurs. Kaupers piebilda, ka dziesma ir par to, ko katrs var gūt no paša un kopīgā sabiedrības spēka.

Abi mūziķi aicina jauniešu iesaistīties Latvijas digitālā kopkora veidošanā šai dziesmai. Interesanti var internetā noklausīties dziesmu pilnā versijā, kā arī lejuplādēt notis, lai var dziedāt līdzi. Jāiemācās kāda no dziesmas partijām, jānodzied, tas jānofilmē un jānosūta uz e-pastu "[email protected]".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti