«Līvi un Buks» piedāvā jaunu dziesmu un video «Pēdas uz palodzes»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Nesen izveidotā apvienība "Līvi un Buks", kura jau paspējusi sniegt vairākus koncertus, tagad ierakstījusi savu pirmo kopīgo dziesmu "Pēdas uz palodzes" un piedāvā arī dziesmas video. 

"Līvi un Buks" ir jauna izpildītāju apvienība, kuras iniciators un līderis ir Ainars Virga. Grupā sapulcējušies oriģinālie "Līvi" - Guntars Mucenieks (taustiņu instrumenti) un Vilnis Krieviņš (bungas), papildus pieaicinot "The Hobos" un daudzu citu muzikālu projektu dalībnieku Mārtiņu Burkevicu (bass) un dziedātāju Jāni Buķeli, kurš jau labu laiku piedalās dažādos ar grupas "Līvi" dziesmām saistītos projektos.

Grupas "Līvi un Buks" dziesmu autori ir tie paši, kas rakstījuši dziesmas vairākiem "Līvu" albumiem, - Ainars Virga un Guntars Račs. Ieraksts veiks Ginta Stankeviča ierakstu studijā Rīgā, kur plānots veikt arī nākamo dziesmu ierakstus.

"Šī ir dziesma par grupu "Līvi", bet tajā ir daudz zemtekstu, un katrs sapratīs to, ko vēlēsies. Dziesmu rakstīju zinot, kas to izpildīs. Buks ir tas dziedātājs, ar kuru ir patiess prieks kopā uzstāties. Viņš ir īsts grupas dalībnieks. Par video runājot, man tādu nav daudz, bet kopā ar grupu jo īpaši maz. Šis ir viens no retajiem. Tā mums bija laba pieredze ar režisoru Robertu Vītolu, ar kuru mēs labi sapratāmies," saka Ainars Virga.

Video režisors, operators un bildes apstrādes autors ir Roberts Vītols (robyworks.com), asistēja Renārs Osītis. Gaismoja Artūrs Dzirne. Skaņoja Egils Mežs. Grimēja Olga Žuravļova.

15. marta vakarā "Līvi un Buks" kāps uz skatuves mūzikas ierakstu gada balvas "Zelta mikrofons" ceremonijā, lai izpildītu "Pēdas uz palodzes", bet visus grupas "Līvi" fanus Ainars Virga aicina uz "LīviFest" un grupas "Līvi" 40 gadu jubilejas svinībām, kuras notiks 27.augustā koncertdārzā "Pūt, vējiņi".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti