Leģendārā grupa «K.Remonts» apvienojas uz koncertu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

25.aprīlī uz koncertzāles „Palladium” skatuves uzstāsies latviešu rokgrupa „K.Remonts”, kas par spīti samērā neilgajam aktīvās darbības laikam no 1985. līdz 1990.gadam ierakstījusi spilgtu lappusi mūsu rokmūzikas vēsturē un tagad apvienojusies, lai sniegtu lielkoncertu.

Kā norādīts grupas paziņojumā, koncerts nav saistīts ar kādu nozīmīgu datumu „K.Remonta” vēsturē, kā arī netiek izziņots kā “pēdējais”.

Mēs neplānojam atsākt aktīvu darbību, bet vienkārši vēlamies kopīgi muzicēt un nospēlēt sev un saviem faniem labu koncertu, labā zālē un uz labas aparatūras,” norāda grupas pārstāvji.  

Grupas „K.Remonts” sastāvā uz skatuves kāps soliste Ieva Akuratere, bundzinieks Juris Kroičs, ģitārists Gints Sola un basģitārists Juris Riekstiņš. Kā viesis koncertā piedalīsies grupas pirmā sastāva solists Andris Brečs, bet dziesmas, ko savulaik dziedāja Vilnis Linužs, izpildīs Imants Daksis, Jānis Žilde, Kārlis Kazāks, Pēteris Riekstiņš un Svētais (Juris Lasinskis), savukārt taustiņu instrumentus spēlēs Kaspars Tobis (Dzelzs vilks).

„K.Remonts” pamatoti uzskatāma par vienu no neparastākajām pagājušā gadsimta 80.gadu formācijām latviešu rokmūzikā, pateicoties dziesmām, kas izcēlās ne tik vien ar komplicētu melodisko un tembrālo uzbūvi un līdz tam nepieredzēti daudzveidīgu muzikālo dramaturģiju, bet arī nopietnas laikabiedru dzejas (Amanda Aizpuriete, Uldis Bērziņš, Jānis Kākulis, Egīls Zirnis u.c.) izmantojumu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti