«Laimas muzykanti» un Ieva Akuratere piedāvā jaunu pasaules mūzikas video

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Šī gada vasarā grupa "Laimas muzykanti" sadarbībā ar Ievu Akurateri laida klajā singlu “Putni”. Kopš rudens “Putni” ir ne tikai klausāmi, bet arī skatāmi mūzikas video formātā.

Dziesmas “Putni” videoversija ir tapusi Vidzemes jūrmalā, pie “Vidlauču” mājām. Klipā piedalās Ieva Akuratere un grupas “Laimas muzykanti” dalībnieki Artūrs, Armands un Matīss. Klipa vizuālās daļas autors ir videomākslinieks Ivars Utināns.

“Pasaules mūzika ir kas tāds, ko mēs kā tauta, kā nācija, bez satura skaidrošanas un tulkošanas uz svešvalodām varam dot pasaulei kā savas esamības apliecinājumu. Ar pārliecību saku, ka latvieši ir daļa no pasaules mūzikas un kultūras vērtībām, kamēr mums ir tautasdziesma un tādi mākslinieki, kā Ieva,” norāda “Laimas muzykantu” līderis Artūrs Uškāns.

"Mums ar “Laimas muzykantiem” joprojām turpinās brīnišķīga sadarbība," uzsver Ieva Akuratere. "Liekas, ka tad, kad kaut ko kopā darām, pats Dievs stāv klāt. Šoreiz mūs lutināja kā saulīte skaidrās debesīs, tā viesmīlīgie “Vidlauču” māju saimnieki Rudīte un Jēkabs. Paldies filmuvīram Ivaram par mūzikas redzējumu! Protams, ka tas nav pēdējais kopīgi veiktais darbs."

Ierakstos piedalījāsv Ieva Akuratere (balss), Artūrs Uškāns (sintezatori, programmēšana, stabule), Armands Varslavāns (elektriskā ģitāra), Matīss Uškāns (akustiskās bungas). Ieraksts un miksēšana - Artūrs Uškāns studijā "Etnisko Skaņu Labotratorija". Video - Ivars Utināns.   

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti