Grupa «Labvēlīgais tips» laiž klajā jaunu singlu «Pa lēto»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Savas “Katastrofālās atgriešanās” koncertu priekšvakarā grupa “Labvēlīgais tips” nolēmusi iepriecināt savus fanus ar jaunu singlu “Pa lēto", piebilstot, ka katrs var tulkot, interpretēt un meklēt zemtekstus dziesmas tekstā pēc saviem ieskatiem, noskaņojuma un politiskās piederības.

Par dziesmas melodiju parūpējušies Andris Freidenfelds, Ģirts Lūsis, Normunds Jakušonoks, Artūrs Kutepovs un Haralds Stenclavs, par tekstu - Andris Freidenfelds, un to visu iemūžināt palīdzēja Lotars Lodziņš un Jānis Kalve no “Labo ierakstu studijas”.

Jau vēstīts, ka grupas “Labvēlīgais tips“ lielie rudens šovi “Katastrofāla atgriešanās” notiks koncertzālē “Palladiun” 23., 24. un 25.oktobrī.

"Katastrofāla atgriešanās" tika izziņota jau 1.aprīlī, līdz ar dziesmas „Čiekurs egles dēls” krieviskās versijas „Šiška jolkin sin” publiskošanu. Kā vēstīts, pagājušā gada sākumā „Labvēlīgā tipa” solists Andris Freidenfelds paziņoja, ka uz laiku pamet grupu. Tikmēr pārējie mūziķi turpināja muzikālās gaitas kā apvienība „Normunds Jukušonoks&Tipa orķestris”.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti