«Ezeri» prezentēs pirmo singlu no debijas albuma

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Pirmdien, 4.jūlijā, plkst.19 notiks projekta "Ezeri" singla "Old Hands" prezentācija un neliels koncerts kinoteātrī "Bize".

Pasākuma laikā grupa plāno arī ziņot par sava debijas albuma iznākšanu, kura prezentācija ir paredzēta 15.jūlijā "Positivus" festivāla ietvaros. Singlam "Old Hands" ir tapis arī īpašs videonoformējums, kura autors ir režisors Kristaps Lejiņš.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

"Ezeri" ir jauns mūzikas projekts no Rīgas, kuru jau ir paspējuši ievērot un atzinīgi novērtēt vairāki mūzikas jomas pārstāvji. "Ezeru" dibinātājs un idejas autors ir dziedātājs, ģitārists un producents Miķelis Putniņš. Miķelis apgalvo, ka "Ezeri" ir mūžīgi mainīgs projekts, kura mūzika neseko nekāda veida formulām - katrs skaņdarbs ir atšķirīgs gan formā, gan harmonijā. Mūziku ir ietekmējuši visdažādākie žanri - no eksperimentālas elektronikas līdz pat folkam, prātā paturot frī-džeza iedvesmojošo estētiku.

"Ezeri" sāka 2016. gadu ar solo tūri Itālijā, taču šobrīd ar bundzinieka Krišjāņa Bremša un basģitārista Kristiana Priekuļa dalību grupa jau ir kļuvusi par trio.

Lai arī pirmdienas pasākumā ieeja ir brīva, jāņem vērā, ka vietu skaits ir ierobežots – kino "Bize" spēj uzņemt tikai 50 apmeklētājus, norāda pasākuma rīkotāji.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti