Bērnu ar īpašām vajadzībām talantu attīstībai notiks ikgadējais labdarības koncerts «Nāc līdzās Ziemassvētkos!»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

16. decembrī 19.00 Torņakalna baznīcā notiks labdarības koncerts "Nāc līdzās Ziemassvētkos!", kura nosaukums šogad ir "Gaišie sapņi". Kopā ar festivāla "Nāc līdzās!" laureātiem – talantīgajiem jauniešiem ar īpašām vajadzībām – uzstāsies iemīļoti skatuves mākslinieki Ilona Bagele, Evija Martinsone, Jānis Apeinis, Agnese Egliņa, Renārs Kaupers, Marija Naumova, Ingus Ulmanis, Rūta Dūduma, Ivo Fomins, Atis Ieviņš, Katrīna Dimanta,  koris "Kamēr" un grupa "Audiokvartāls". Kopā ar viņiem muzicēs "Nāc līdzās Ziemassvētkos!" orķestris Andra Sējāna un Jēkaba Jančevska vadībā, informēja rīkotāji.

Koncertā skanēs atpazīstamas Ziemassvētku melodijas Andra Sējāna aranžējumā, bet pirmatskaņojumu koncertā piedzīvos komponista Jēkaba Jančenska jaundarbu cikls ar Ojāra Vācieša dzeju "Gaišās dziesmas" korim un solistam, kuras komponists radījis tieši šim labdarības koncertam. Pie klavierēm būs mūzikas autors, bet ar viņu kopā muzicēs "Prāta vētras" solists Renārs Kaupers, koris "Kamēr" un fonda "Nāc līdzās!" jauktais koris. Diriģents Jurģis Cābuls. Dziesmu cikls tapis ar Valsts kultūrkapitāla fonda atbalstu.

Visi koncertā gūtie ienākumi tiks izlietoti bērnu un jauniešu ar īpašām vajadzībām talantu un spēju attīstības veicināšanai.

Koncerta radošā producente jau 16 gadus ir fonda "Nāc līdzās!" vadītāja Sarma Freiberga. Viņai palīgos šogad nāks jaunā režisore Antra Leite.

Stundu pirms koncerta darbosies Ziemassvētku labdarības tirdziņš, kurā nelielas dāvaniņas būs sagatavojuši  bērni un jaunieši ar īpašām vajadzībām, tās par ziedojumu varēs iegūt ikviens koncerta apmeklētājs.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti