«Austras balvas 2019» koncertā uzstāsies 7 no 10 nominantiem

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

“Austras balvas 2019” pasniegšanas ceremonija un nominantu koncerts notiks piektdien, 15. novembrī, mūzikas namā “Daile”. Ikvienam interesentam ir iespēja pieteikties uz ierobežotu skaitu bezmaksas ielūgumu uz balvas pasniegšanas ceremoniju, paziņojumā medijiem informē organizatori. Savukārt tiem, kas nevarēs apmeklēt pasākumu klātienē, būs iespēja klausīties to tiešraidē “Latvijas Radio 5 – Pieci.lv” vai arī skatīties portālā LSM.lv.

“Austras balvas 2019” nominantu koncertā uzstāsies Ozols, Viņa, ''Astro’n’out'', ''Tribes Of The City'', Kashuks, ''Juuk'' un Lupa. Visi no šiem māksliniekiem ir starp desmit pretendentiem uz šī gada “Austras balvu”, līdzās grupām ''Instrumenti'', ''Nikto'' un ''Jāņa Ruņģa Klātbūtne'', kuras dažādu iemeslu dēļ koncertā uzstāties nevarēs.

“Austras balvu” ieguvušais izpildītājs līdz ar balvu saņems arī biedrības “Latvijas Izpildītāju un producentu apvienība” (LaIPA) balvu 1000 eiro apmērā turpmākajai karjeras attīstībai.

Ikviens interesents pasākuma tiešraidi varēs ne tikai klausīties Pieci.lv ēterā un skatīties video tiešraidē LSM.lv, bet arī apmeklēt klātienē. Ieeja pasākumā ir bez maksas, bet pirms došanās uz pasākumu nepieciešams iegūt bezmaksas biļeti. Pieteikties bezmaksas biļetei iespējams internetā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti