Rīta Panorāma

Intervija ar Inetu Ziemeli

Rīta Panorāma

Gleznotājas Sandras Krastiņas personālizstāde "Civilisti"

Intervija ar Aivaru Birzmali un Jāni Misiņu, un Arti Orubu

Aivars Birzmalis un Jānis Misiņš prezentē albumu «Viņa»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Mūziķi ar daudzu gadu laikā izkoptu kantrī mūzikas gaumi - Aivars Birzmalis un Jānis Misiņš - aicina poproka kantrī mūzikas cienītājus uz albuma „Viņa” prezentācijas koncertu 7.septembrī pulksten 20 Vecrīgas muzikālajā restorānā „Moonshine”.

Prezentācijas pasākumā mūziķi iepazīstinās klausītājus ar savām oriģināldziesmām, kuras iekļautas albumā, kā arī variēs ar pasaulē iecienītiem kantrī mūzikas hitiem. No pulksten 19.20 sagaidot viesus, muzikālā restorāna pirmajā stāvā spēlēs viens no Latvijas jaunajiem kantrī mūziķiem Mārtiņš Jātnieks.

Nupat mūziķu darbi nodoti klausītāju vērtēšanai visās populārākajās mūzikas straumēšanas vietnēs.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

Albumā „Viņa” iekļautas jau zināmās mūziķu dziesmas „Manas lauku mājas”, „Reizi nedēļā” un „Bruņinieks”, kuras ir dzirdētas raidījumā „Dzintara dziesmas”, ir skanējušas Latvijas radio stacijās, Bauskas kantrī festivālā un labadarības pasākumā Bruknas muižā.

Ierakstos piedalījušies Latvijā zināmi mūziķi: Artis Orubs (bungas) , Edvīns Ozols (basģitāra), Kristaps Rullis (stīl-ģitāra) un Juris Kristons (taustiņinstrumenti).

Aivars Birzmalis (vokāls, mūzikas autors) un Jānis Misiņš (ģitāra, mandolīna, bandžo, dziesmu aranžija) dažādos pasākumos kopā sāka spēlēt 2013.gada februārī. Pirmā dziesma sarakstīta 2014.gada aprīlī ar Kristīnes Kalniņas vārdiem, kura ir autore arī pārējo dziesmu tekstiem. 2016.gada augustā pabeigts darbs pie pirmā oriģināldziesmu studijas albuma. Dziesmas iespēlētas „Sound Division Studios” - ierakstīja un miksēja Ivars Ozols un Krišjānis Geidāns. Šobrīd darbs tupinās pie albuma angļu valodā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti