Klintonu meita Čelsija turpinās rakstnieces karjeru

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

ASV eksprezidenta Bila Klintona un bijušās valsts sekretāres Hilarijas Klintones meita Čelsija nolēmusi turpināt rakstnieces karjeru. Nākamā gada aprīlī tiks publicēta grāmata bērniem par vides aizsardzības problēmām.

Izdevniecības “The Penguin” pārstāvji informēja, ka Čelsija sadarbībā ar mākslinieci Džannu Marino uzsāks darbu pie grāmatas “Don't Let Them Disappear” jeb “Neļaujiet tiem izzust”. Tajā bērniem saprotamā valodā tiks stāstīts par vaļiem, tīģeriem un citiem dzīvniekiem, kā arī doti padomi, kā palīdzēt tos pasargāt no izmiršanas.

Čelsija mediju pārstāvjiem norādīja, ka vēlas pievērst jaunu cilvēku uzmanību dzīvniekiem, kuriem nepieciešama palīdzība. Jau iepriekš viņa palīdzēja rūpēties par izmirstošo Āfrikas ziloņu populāciju un arī nākotnē plāno palīdzēt apdraudētām sugām.

Klintonu meita nav nejauša ienācēja literatūras jomā un jau sarakstījusi vairākas grāmatas, tostarp darbu “She Persisted: 13 American Women Who Changed the World” par pazīstamām amerikāņu sievietēm, kas mainījušas ierasto pasaules kārtību.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti