Klajā nāk Andreja Ēķa komēdijseriāls «Perfektās kāzas»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

No 4. novembra pie skatītājiem nonāks režisora Andreja Ēķa jaunākais romantiskais komēdijseriāls sešās sērijās – “Perfektās kāzas”, informēja “Tet” pārstāvji. Galvenajās lomās skatītāji redzēs Leldi Dreimani, Kasparu Zāli, Mārtiņu Meieru un citus. Seriāla scenāriju sarakstījusi rakstniece Zane Zusta, bet oriģinālmūzikas autors ir komponists Rihards Zaļupe.

Seriāls “Perfektās kāzas” stāsta par vienu dienu kāda jaunā pāra (Lelde Dreimane un Kaspars Zāle) dzīvē. Līgavas uzticība tiek pārbaudīta, kāzu dienā negaidīti uzrodoties viņas bijušajam vīrietim, kuru atveido Mārtiņš Meiers. Meiera varonis ir it kā pavisam nevainīgs kāzu operators, kura pienākums ir būt klāt tur, kur citiem tas liegts, un fiksēt visus svarīgās dienas notikumus, no kuriem liela daļa no kāzu filmu lentes, visticamāk, tiks izgriezta nepiemērotā aizkulišu satura dēļ. Sarežģījumus rada apstāklis, ka līgavas jūtas pret bijušo mīlnieku vēl nav pavisam dzisušas, radot intrigu – vai viņa šo pārbaudījumu izturēs un neļausies doties atmodinātu jūtu pavadā?

Jaunā pāra vecākus, kuru dzīvēs valda savas kaislības, attēlos Aija Dzērve, Ivars Puga, Anna Šteina un Ģirts Krūmiņš. Savukārt turīgās krustmātes lomā iejutusies Daiga Kažociņa.

“Seriāla filmēšana bija viena no dinamiskākajām pieredzēm manā režisora karjerā, kas nebūtu izdarāms bez producentu komandas un profesionālajiem aktieriem, kuri spēj sakoncentrēties lielam darba apjomam, nezaudējot kvalitāti. Gandarīja fakts, ka visi iesaistītie aktieri, izlasot scenāriju, saskatīja seriāla stāstā potenciālu, ieguldot katrs savu aktiermeistarības artavu, lai savu varoni padarītu spilgtāku,” uzsvēra režisors Andrejs Ēķis, atklājot arī, ka

seriāla ideja dzimusi, viņam pašam daudzkārt iejūtoties kāzu operatora lomā un redzot, cik šī diena var izvērsties krāšņa un emociju pilna:

“Redzēju, ka tur ir laba “drēbe” seriālam vai filmai, un kopā ar scenāristi Zani Zustu to arī realizējām.”

Seriāla veidotāji sola, ka bez romantiskā pamatstāsta neizpaliks arī citi pārsteigumi – kāzu fotogrāfa lomā iejuties fotogrāfs Jānis Deinats, atveidojot pats sevi, tāpat pats savā lomā iejutīsies mūziķis un grupas “The Sound Poets” līderis Jānis Aišpurs un frizieris Kristaps Slakteris, bet kāzu ceremonijas vadītāja lomā – dziedātājs Lauris Reiniks. Par aktieru vizuālajiem tēliem seriālā parūpējusies kostīmu māksliniece Daina Gāga-Ēķe.

Seriāls tika uzņemts atjaunotajā Nordeķu muižā Pārdaugavā, Kuldīgā un citviet Kurzemes pusē.

Romantisko komēdijseriālu “Perfektās kāzas” piedāvā vietējā satura veidotājs “Tet studio” sadarbībā ar filmu studiju “Cinevilla Films”. Skatītāji to varēs redzēt izklaides platformā “Tet+” un “Helio” interaktīvajā televīzijā.  

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti