Rīta Panorāma

Tusks sola nostiprināt Polijas un Baltkrievijas robežu

Rīta Panorāma

Laika ziņas

Pits un Klūnijs apvienojušies jaunā filmā "Vilki"

Aktieri Pits un Klūnijs apvienojušies jaunā filmā «Vilki»

Kompānijas "Columbia Pictures" un "Apple Fiilms" publiskojušas jaunās asa sižeta komēdijas "Vilki" reklāmas videomateriālu. Tajā pēc 16 gadiem apvienojušies divi aktiermākslas meistari – Breds Pits un Džordžs Klūnijs.

Klūnijs un Pits atveido tā dēvētos profesionālos tīrītājus, kuri tiek ataicināti uz vienu un to pašu vietu, lai slēptu nozieguma pēdas.

Plašāks filmas sižeta izklāsts pagaidām nav pieejams, vienīgi zināms, ka projektu uzsāka 2021. gadā, bet filmēšana sākās pērn Ņujorkā, kad komandai pievienojās Eimija Raiena un Ostins Abramss.

Pits un Klūnijs lentē pilda arī producenta lomas, savukārt filmas režisors ir Džons Vatss, kurš plašāku atpazīstamību ieguva ar "Zirnekļcilvēka" sāgu.

Skatītāji filmu uz lielajiem ekrāniem varēs redzēt no šā gada 20. septembra, un jau top tās turpinājums.

Tikmēr kino eksperti atgādina, ka abi aktieri pēdējo reizi kopā strādāja brāļu Koenu 2008. gada melnajā komēdijā "Sadedzināt pēc izlasīšanas" ("Burn After Reading"). Tā vēstīja par diviem sporta zāles darbiniekiem, kuru rokās nonāca disks ar šķietami slepenu informāciju un kuri mēģināja to pārdot. Lente patiesi ir lielisks satīriskas melnās komēdijas stila paraugs.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti