Vēl tikai līdz 4. oktobrim iespējams pieteikties Latvijas lielākajam talantu šovam

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Vēl tikai līdz svētdienai, 4. oktobrim, iespējams pieteikties pēdējo gadu lielākajam talantu šovam Latvijā – “Ko tu proti, Latvija?”. Līdz 4. oktobra pulksten 23.59 portālā LSM.lv ikvienam ir iespēja pieteikt savu talantu, lai šajā rudenī visai Latvijai parādītu, ko prot, var un dara Latvijas iedzīvotāji. Talants, kas saņems vislielāko skatītāju atbalstu šova finālā, iegūs galveno balvu – 1000 eiro savu prasmju attīstīšanai.

Šovs būs ne vien lielākā talantu meklēšana un latviešu talantu apzināšana, bet arī iespēja ieraudzīt to, cik multikulturālā un daudzveidīgā sabiedrībā mēs dzīvojam. “Ko tu proti, Latvija?” uzvarētājs saņems ne vien uzvarētāja godu, bet arī 1000 eiro lielu naudas balvu. Atlases raidījumos un pusfinālā dalībniekus vērtēs tikai žūrija, bet fināla tiešraidē uzvarētāju noteiks skatītāju balsojums.

Kā uzsver šova rīkotāji –

talants vai prasme nav tikai dziedāšana vai dejošana, talants ir arī fenomenāla atmiņa, interesanta dažādu lietu kolekcionēšana vai pirkstu veiklība, kas apgūta ilgos treniņos, vai neparasts skatījums uz kādu ierastu darbību.

Šovā aicināti piedalīties ne vien individuāli talanti, bet arī ģimenes, draugu kompānijas un kolektīvi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Latvijas Televīzija (@latvijastelevizija) on

Lai pieteiktos jaunajam šovam, līdz 4. oktobra pulksten 23.59 portālā LSM.lv (tur arī iespējams iepazīties ar pilniem šova nosacījumiem) jāaugšupielādē video, kurā atklājas potenciālo dalībnieku talants, prasmes un aizrautība.

No 7. līdz 9. oktobrim portālā LSM.lv ikviens varēs piedalīties šova dalībnieku noteikšanā un nobalsot par savu favorītu. Tālāk izvirzītie dalībnieki piedalīsies atlases kārtā, kas LTV skatītāju vērtējumam tiks nodota oktobra beigās. Piecos atlases raidījumos startēs kopumā 30 dalībnieki, katrā raidījumā seši. Talantus vērtēs žūrija, kas no atlases kārtām dalībai pusfinālā izvēlēsies pa diviem dalībniekiem. Divos pusfinālos sacentīsies kopā 10 dalībnieki – katrā pusfinālā pa pieciem talantiem. Pusfināla dalībniekiem būs iespēja strādāt kopā ar savas nozares profesionāļiem, kuri palīdzēs attīstīt un sagatavot pusfināla uzstāšanos. No katra pusfināla žūrija noteiks divus finālistus. Finālā piedalīsies četri dalībnieki – sezonas labākie un interesantākie talanti, kuri savas prasmes rādīs kopā ar kādu no savas jomas profesionāļiem. Uzvarētāju noteiks tikai un vienīgi skatītāju balsojums.

Jauno šovu vadīs radio balss un improvizatore Sanda Dejus un interneta personība Beta Beidz.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti