Ko tu proti, Latvija?

"Ko tu proti, Latvija?". Pirmais pusfināls

Ko tu proti, Latvija?

"Ko tu proti, Latvija?". Otrais pusfināls

Ko tu proti, Latvija? 5. raidījums

«Ko tu proti, Latvija?» pēdējās brīvās vietas pusfinālā izcīna komiķis un dziedātāja

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Noslēdzošajā šova "Ko tu proti, Latvija?" atlases raidījumā sacentās komiķis, austeru atvēršanas meistars, dziedātājas, dejotāji un maršējošie bundzinieki. Augstāko žūrijas vērtējumu nopelnīja un pēdējās vietas pusfinālā ieguva komiķis Aleksandrs Guzenko un dziedātāja Anastasija Jačmenkina.

Talantu un brīvā laika pavadīšanas šovā "Ko tu proti, Latvija?" kopā ar vadītājām – interneta personību Betu Beidz un radio un televīzijas raidījumu vadītāju Sandu Dejus – skatītāji iepazīstas ar talantīgiem un iedvesmojošiem cilvēkiem – gan tādiem, kas savu prasmi izkopuši jau gadu gadiem, gan arī cilvēkiem, kas savu jauno aizraušanos atklājuši pavisam nesen.

Talantus vērtē "Ko tu proti, Latvija?" žūrija – cilvēki, kas dzīvē redzējuši gana daudz talantīgus un centīgus cilvēkus: LTV ziņu vadītāja Ilze Dobele, sudraba un bronzas medaļu ieguvēja, paravieglatlēte Diāna Dadzīte, ģitārists un komponists Mārcis Auziņš.

Beta Beidz un Sanda Dejus šovā meklēs spilgtākos talantus no spilgtākajiem, bet paši spilgtākie lielajā finālšovā "Ko tu proti, Latvija?" stāsies pretī visskarbākajai žūrijai – televīzijas skatītājiem, jo tieši skatītāju balsojums noteiks, kurš būs uzvarētājs un saņems galveno balvu – 1000 eiro savu prasmju attīstīšanai.

Iepriekšējos raidījumos augstākos žūrijas vērtējumus izpelnījās dejotājs Reinis Dāgs Zvirgzdiņš, koklētāja Sanija Stangute, dziedātāja Matilde Eglīte, kendamas triku meistars Elvis Arhinovičs, programmētājs-tamborētājs Kaspars Silavs, akordeonists Māris Balaško, dziedātāja Beate Megija Baranovska un "Drag queen" māksliniece KNTY. Nu viņiem pievienojas arī pēdējie pusfinālisti.

Pusfinālā iekļūst komiķis un dziedātāja

Piektajā raidījuma "Ko tu proti, Latvija?" epizodē piedalījās astoņi dalībnieki, no kuriem vislielāko žūrijas atzinību ieguva komiķis Aleksandrs Guzenko un dziedātāja Anastasija Jačmenkina.

Aleksandru Guzenko attīstīt savas prasmes iedvesmoja mīlestība pret komēdijas žanru un paša ego. Viņš gan joprojām nedomā, ka ir talantīgs. Šovam pieteicies, lai izmēģinātu, ko spēj, turklāt Latvijā ir visai maz iespēju uzstāties.

Anastasiju Jačmenkinu pievērsties sava talanta attīstīšanai sešu gadu vecumā iedvesmoja apjausma, ka viņai piemīt absolūtā muzikālā dzirde. Mūzika esot 13 gadus jaunās Anastasijas dzīve, viņa vēlas kļūt par slavenu dziedātāju, uzstāties Eirovīzijas dziesmu konkursā un "America's Got Talent". Labprāt kādreiz dziedātu kopā ar Samantu Tīnu. Meitene daudz filmē "TikTok" video, spēlē klavieres un sacer mūziku.

"Ko tu proti, Latvija?" piektajā epizodē piedalījās arī dziedātāja Melisa Vanaga, īru deju studija "Ceili Rue", austeru atvēršanas meistars Renārs Purmalis, maršējošie bundzinieki "Drumline Latvia", dejotāja Lenija Preisa un dejotāju apvienība "Karma Dancers".

Par raidījumu

"Ko tu proti, Latvija?" atlases raidījumos un pusfinālos dalībniekus vērtēs tikai žūrija: LTV ziņu vadītāja Ilze Dobele, sudraba un bronzas medaļu ieguvēja, paravieglatlēte Diāna Dadzīte, ģitārists un komponists Mārcis Auziņš. Savukārt fināla tiešraidē 30. aprīlī uzvarētāju balsojumā noteiks tikai skatītāji. 

Kopā notiks pieci atlases raidījumi, katrā piedalīsies septiņi līdz astoņi dalībnieki. No katras atlases kārtas pusfinālā iekļūs divi dalībnieki. Katrā pusfinālā piedalīsies pieci dalībnieki, no kuriem divi labākie iekļūs finālā. 

Viens no četriem "Ko tu proti, Latvija?" finālistiem, kurš saņems vislielāko skatītāju atbalstu, iegūs galveno balvu – 1000 eiro savu prasmju attīstīšanai.

"Ko tu proti, Latvija?" – no 12. marta sestdienās pulksten 21.05 LTV1 un REplay.lv.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti