«Pusnakts šovs septiņos ar Jāni Skuteli» pētīs, kas patīk sievietēm

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Piektdien, 8. martā, pie Jāņa Skuteļa viesosies Alise Zariņa, Kristīne Zadovska un Sanda Dejus. Tieši Sieviešu dienā “Pusnakts šovs ar Jāni Skuteli” Latvijas Televīzijas piedāvās savu līdz šim sievišķīgāko epizodi, informēja Latvijas Televīzijas pārstāvji.

Šonedēļ Jāņa mērķis būs noskaidrot un saprast, vai 8. marts ir svinami svētki un kā tie būtu svinami – tikai ar ziediem vai tā, ka nākamajā rītā no sieviešu un vīriešu savstarpējo problēmu statistikas pētīšanas sāp galva.

Savukārt triecienžurnālists Ēriks Palkavnieks dosies ielās un veiks pētījumu, kurā noskaidrosim, ka skaidrības par to, kas sievietēm patīk un ko viņas sagaida no vīriešiem ikdienā, nav.

Šajā raidījumā viesosies režisore, dzejniece, publiciste Alise Zariņa, kuras filma “Blakus” nesen piedzīvoja pirmizrādi kino, kā arī šarmantā operdīva Kristīne Zadovska, kura stāstīs par piedzīvojumiem Operas namā un gaidāmo jubilejas koncertu. Tāpat visu par to, kas šķirojams un kur liekams “Pusnakts šovs septiņos ar Jāni Skuteli” saturā, pastāstīs šķiratlona tiesnese Viktorija jeb Sanda Dejus. 

Kā muzikālie viesi šajā raidījumā viesosies “Supernova 2019” uzvarētāji ''Carousel'' ar jaunu versiju par savu dziesmu “That Night”, versiju kopā ar grupu "Laime pilnīga". 

“Pusnakts šovs septiņos ar Jāni Skuteli” – piektdienās, plkst. 22.10 LTV1 un "Replay.lv". 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti