Miks Dukurs «Supernovas» finālu vēros no mājām

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

12. februāra vakarā taps zināms, kurš Latviju pārstāvēs Eirovīzijā. Miks Dukurs pozitīva Covid-19 testa dēļ fināla šovā piedalīties nevarēs, un tā vietā skatītājiem tiks atskaņots ieraksts no ģenerālmēģinājuma.

Jau ziņots, ka konkursa "Supernovas" pusfinālā neparedzētas tehniskas kļūmes dēļ, žūrija un LTV pieņēma lēmumu piešķirt iespēju piedalīties finālā Mikam Dukuram. Tomēr dienu pirms tiešraides dziedātājam tika konstatēts Covid-19.

"Diemžēl, Mika veselības dēļ viņš nebūs klātienē, tāpēc skatītāji redzēs ģenerālmēģinājuma priekšnesumu," atklāja "Supernova 2022" producents Guntars Gulbiņš, skaidrojot, ka to paredz konkursa nolikums:

"Ja ar dalībnieku kaut kas notiek starp pusfinālu un finālu, finālā mēs atspēlējam pusfināla ierakstu."

Ierodoties Latvijas Televīzijā, kur notiek konkursa filmēšana, visi dalībnieki veic Covid-19 testu. Par nelaimi, Mikam Dukuram dienu pirms fināla tests bijis pozitīvs. Līdz ar to viņam nācās doties mājās.

"Tagad būs mana interesantākā performance manā visā vēsturē, jo es sēdēšu dīvānā un Miks dziedās. Tāds nav pieredzēts. Nav piedzīvots," atzina mūziķis. "Es nezinu, kaut kāda no visuma ziņa. Man jau sākās tas ceļš ar deguna iekaisumu un antibiotiku kursu 7 dienu garumā pirms pusfināla, ko es veiksmīgi uzvarēju un tomēr varēju piedalīties pusfinālā. Un tad kovids. Kaut kas mani visu laiku močī no augšas. Ja pats nesaprot, ka 10. reizi ejot, ka šis nav, Mik, tavs pasākums. Un noliek mani pie vietas savādāk."

Tomēr – skatītāji redzēs Dukura priekšnesumu un varēs finālā atdot savu balsi.

"Supernova" fināls – 12. februārī pulksten 21.05 LTV1 un REplay.lv. LTV7 būs iespēja vērot tiešraidi ar surdotulkojumu. Fināla aizkulises tiešraidē "Supernova neoficiāli" būs skatāmas LTV jauniešu platformas "16+" ''Youtube'' kanālā (LTV_16plus) un sabiedrisko mediju portālā LSM.

Šogad Eirovīzijā piedalīsies 41 valsts pārstāvis, Latvija piedalīsies pirmajā pusfinālā 10. maijā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti