Ziemassvētku recepte: Ķūķu vakara tradīciju garā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem un 5 mēnešiem.

Latvijas Radio raidījuma „Laiku ratu riti" vadītājas Ivetas Medenes svētku receptē noderēs kauli no vistas, kas pirmdien palika pāri no pavāra Mārtiņa Rītiņa receptes. Kauli noteikti noderēs otrdien piedāvātajā Ivetas Medenes receptē.

Viņa stāsta, ka agrāk latvieši ziemassvētkus saukuši par ķūķu vakaru, jo šo ēdienu gatavojuši tieši ziemas saulgriežos. Viņa piedāvā savu recepti siltajam ēdienam un klāt arī dzērienu, kurā varēsiet izmantot rupjmaizi, ja tā iekrājusies maizes kastē.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti