Rīgā un Viļņā krītas degvielas cenas, bet Tallinā – nemainās

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Pagājušajā darba nedēļā Rīgā un Viļņā degvielas cenas turpināja samazināties, bet Tallinā degvielas cenas saglabājās līmenī, kāds bija iepriekšējā piektdienā, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Darba nedēļas nogalē dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet lētākā benzīna cena bija Viļņā. Savukārt augstākā cena dīzeļdegvielai šajā nedēļā bija Viļņā, bet zemākā tā bija Rīgā.

Rīgā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena samazinājās par 0,9% - līdz 1,494 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kritās par 1% - līdz 1,334 eiro par litru.

Viļņā 95.markas benzīna cena saruka par 0,4% - līdz 1,486 eiro par litru, arī dīzeļdegvielas cena samazinājās par 0,4% - līdz 1,386 eiro par litru.

Savukārt Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās degvielas cenas nedēļas laikā nemainījās un piektdien litrs 95.markas benzīna maksāja 1,547 eiro, bet litrs dīzeļdegvielas - 1,347 eiro.

Autogāzes cenas Baltijas valstu galvaspilsētās piektdien saglabājās stabilas, Rīgā litrs autogāzes maksāja 0,805 eiro, Viļņā - 0,792 eiro, bet Tallinā - 0,82 eiro par litru.

 

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti