Par «airBaltic» padomes locekli ieceļ Tomu Siliņu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Akcionāru sapulce valsts interešu pārstāvēšanai AS “airBaltic Corporation” ievēlējusi Nominācijas komisijas izvirzīto kandidātu Tomu Siliņu, informēja Satiksmes ministrijā.

Padomes locekļa pienākumus Siliņš sāks pildīt no 26.aprīļa.

Konkursam uz padomes locekļa amatu tika saņemti 42 pieteikumi. Konkurss tika organizēts trīs kārtās, piesaistot personāla atlases konsultantu “Talentor Latvia”. Tajā tika vērtēta kandidāta izglītība, darba pieredze un valodu zināšanas, pieredze biržā kotētā vai starptautiskā uzņēmumā, tostarp pieredze akciju publisko piedāvājumu procesos, risku vadības un iekšējās kontroles sistēmas jautājumos. Konkursā kandidātiem vajadzēja iepazīstināt ar savu redzējumu par AS “airBaltic Corporation” turpmāko darbību un attīstību, kā arī demonstrēt stratēģiskās plānošanas, vadības, lēmumu pieņemšanas un komunikācijas spējas.

Pēc visu kandidātu izvērtēšanas par atbilstošāko padomes locekļa amatam tika atzīts Siliņš.

Ministrijā informēja, ka Siliņš ir absolvējis Latvijas Universitāti, iegūstot biznesa vadības bakalaura grādu Vides un uzņēmējdarbības vadības apakšprogrammā un sociālo zinātņu maģistra grādu vadībzinātnē, savukārt Ņujorkas Universitātes Leonarda N. Sterna Biznesa skolā iegūts biznesa vadības maģistra grāds.

Siliņš ir “Remaco Asset Management” grupas finanšu direktors un investīciju padomnieks, “Fox Capital Ltd.” un “Troex Ltd.” direktors, finanšu direktors (CFO), ir bijis valdes loceklis “Sberbank (Switzerland)” AG, finanšu direktors (CFO) “Swedbank AB grupa”, Latvijas Bankas analītiķis, ieguldījumu portfeļa vadītājs, Darījumu un investīciju daļas vadītājs un Valūtas operāciju pārvaldes vadītāja vietnieks.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti