Mēneša beigās varētu būt zināmi "Rīgas satiksmes" autobusu iepirkuma rezultāti

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 11 gadiem.

Rīgas sabiedriskā transporta uzņēmuma "Rīgas satiksme" jauno autobusu iepirkumu rezultāti varētu būt zināmi mēneša beigās, aģentūrai BNS sacīja kompānijas preses sekretārs Viktors Zaķis.

Viņš gan piebilda, ka nekādas garantijas sniegt nevar, jo konkursa pieteikumu izvērtēšanas laiks ir atkarīgs no iepirkumu komisijas. "Tagad sēžam un pacietīgi gaidām. Katrā ziņā, kad zināsim rezultātus, uzreiz par tiem ziņosim kā darījām ar trolejbusiem," teica "Rīgas satiksmes" preses sekretārs.

Konkursā par autobusu piegādi pieteikušies četri pretendenti - "Solaris", Iveco", "Mercedes" un "Amoplant". No jaunajiem autobusiem 70% būs garie un 30% īsie.

Jau vēstīts, ka "Rīgas satiksme" iegādāsies 125 trolejbusus un 175 autobusus. Līgums par trolejbusu piegādi jau noslēgts ar "Škoda Electric" ar iespēju pasūtīt vēl papildus 38 spēkratus. Kopējā līguma summa plānota 131,8 miljoni eiro (92,5 miljoni latu)

"Rīgas satiksme" nodrošina Rīgā pasažieru pārvadājumus ar autobusiem, tramvajiem un trolejbusiem. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Rīgas dome.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti