«Latvijas balzamu» iekļauj jaunizveidotā holdingā «Amber Beverage Group»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

AS „Latvijas balzams” kopā ar citiem „SPI Group” uzņēmumiem iekļauts „Amber Beverage Group” holdingā, vēsta AS „Latvijas balzams” pārstāve Dana Hasana.

 „Amber Beverage Group” holdingā ietilpst šādi uzņēmumi: alkoholisko dzērienu ražotājs AS „Latvijas balzams”, dzērienu izplatītāji „SPI Distribution Latvia”, „SPI Distribution Estonia” un „Bennet Distributors” Lietuvā, specializēto dzērienu veikalu ķēde „Latvijas balzams veikali” Latvijā un „Darija” Lietuvā.

Turklāt jau drīzumā holdingam pievienos vēl vienu uzņēmumu, kas sniegs loģistikas pakalpojumus.

„Amber Beverage Group” norādījusi, ka šīs pārmaiņas atspoguļo uzņēmuma plašos mērķus, radīt apstākļus vērienīgai attīstībai un norāda uz nolūku Baltijā strādāt ilgtermiņā. Grupa jau šobrīd ražo, tirgo vai izplata un eksportē alkoholiskos dzērienus, ko rada gandrīz 500 zīmoli un kam pieder 70 alkoholisko dzērienu mazumtirdzniecības dzērienu.

Uzņēmumā norāda, ka nosaukums „Amber Beverage Group” un tā vizuālā identitāte atspoguļo unikālo Baltijas mantojumu un simbolizē ne tikai dzintara krastu, bet arī pamatvērtības uzņēmējdarbībā - neatlaidību, prieku, ātrumu un izcilību, ko veicina kopīgs komandas darbs. Pēc holdinga izveides tajā ietilpstošie uzņēmumi saglabā savu nosaukumu un vadību.

Jaunā holdinga reģistrācijas process tiks pabeigts tuvāko nedēļu laikā.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti