Iecelta jaunā «Latvijas autoceļu uzturētāja» padome

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Otrdien, 26. oktobrī, iecelta jaunā VAS "Latvijas autoceļu uzturētājs" (LAU) padome, kuras priekšsēdētājs ir Renārs Griškevičs, bet padomes locekļi – Jevgenijs Belezjaks un Andris Vanags, informēja Satiksmes ministrijā.

Renāra Griškeviča atbildības joma LAU padomē būs autoceļu infrastruktūras uzturēšanas jautājumu, iesaistīto pušu, uzņēmumu un komandas vadība. Griškevicam ir vairāk nekā desmit gadu pieredze vadošos amatos, tostarp starptautiskā līmenī. Viņš ir absolvējis Latvijas Universitāti, iegūstot bakalaura grādu starptautiskā biznesa vadībā un maģistra grādu Eiropas Studijās.

Jevgenija Belezjaka atbildības joma LAU padomē ir finanšu jautājumu un audita, risku vadības un iekšējas kontroles sistēmas. Belezjakam ir ilggadīga pieredze darbā vadošos amatos, tostarp uzņēmumos finanšu jomā. Viņš ir ieguvis bakalaura grādu uzņēmējdarbības vadībā Rīgas Starptautiskajā ekonomikas un biznesa administrācijas skolā, kā arī maģistra grādu uzņēmējdarbības vadībā Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Rīgas Biznesa skolā.

Andra Vanaga atbildības joma LAU padomē ir stratēģiju izstrāde un ieviešana, kā arī korporatīvā pārvaldība. Vanagam ir ilggadīga pieredze darbā vadošos amatos un pasniedzēja pieredze Latvijas augstskolās. Viņam ir RTU Ķīmijas tehnoloģiju fakultātē iegūts inženierzinātņu bakalaura un maģistra grāds, kā arī viņam ir doktora grāds vadībzinātnē, kas iegūts Biznesa augstskolā "Turība".

KONTEKSTS:

Jaunā LAU padome iecelta, jo beidzās iepriekšējās padomes pilnvaru termiņš. Konkurss uz padomes locekļu amatiem tika izsludināts šī gada aprīlī, un to organizēja Pārresoru koordinācijas centrs.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti