Daugavpils telekomunikāciju operatoru «Dautkom TV» iegādājies «Baltcom»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Augustā tika parakstīts līgums par Daugavpils televīzijas un interneta pakalpojumu sniedzēja “Dautkom TV” pāriešanu telekomunikāciju uzņēmuma “Baltcom” īpašumā, informēja “Baltcom”.

Darījums, kas noticis 12. augustā, stāsies spēkā pēc Konkurences padomes atļaujas saņemšanas. Komunikācija ar Konkurences padomi uzsākta 7. septembrī, un izskatīšanas process var aizņemt līdz četriem mēnešiem.

Darījuma cenu un citus nosacījumus uzņēmums neatklāj, norādot uz konfidencialitāti.

“Baltcom” vadītājs Dmitrijs Ņikitins paziņojumā medijiem norādīja, ka līdz ar darījumu “Dautkom TV” klienti varēs sagaidīt pakalpojumu klāsta paplašinājumu un inovatīvus risinājumus: ““Baltcom” ir priecīgs paplašināt savu darbību otrajā lielākajā pilsētā Latvijā. “Dautkom TV” klientiem – kā privātpersonām, tā arī uzņēmumiem – tas nozīmēs plašākas iespējas, tehnoloģiskus uzlabojumus un jaunus pakalpojumus, kas ir iespējams, pateicoties “Baltcom” modernajai infrastruktūrai un plašam pakalpojumu klāstam.”

“Dautkom TV” klientiem kļūs pieejama gudrā interaktīvā televīzija, kura ļauj pārtīt reklāmas, ierakstīt raidījumus, abonēt jaunākās filmas, kā arī skatīties televīziju ne tikai televizorā, bet arī datorā, planšetē vai mobilajā telefonā.

Plānots modernizēt optisko tīklu, kā rezultātā klientiem kļūs pieejams simetrisks optiskais internets ar ātrumu līdz 1000Mbit/s.

Arī “Dautkom TV” līdzšinējā īpašniece Jeļena Pankeviča norādīja, ka darījuma mērķis ir nodrošināt tīkla infrastruktūras modernizāciju un turpmāko attīstību, lai “Dautkom TV” klienti saņemtu kvalitatīvākus un mūsdienu prasībām atbilstošus pakalpojumus.

“Dautkom TV” klienti turpinās saņemt visus līdzšinējos pakalpojumus, tāpēc nav nepieciešams pārslēgt līgumus.

Pašreizējās cenas un nosacījumi paliks nemainīgi, savukārt nākotnē tiks attīstīti jauni, izdevīgi un klientiem aktuāli piedāvājumi, sola uzņēmums.

Tiks saglabāti arī klientu centri un operatīvs tehniskais atbalsts, kas nodrošinās klientiem ierasto servisu. Ja klientiem ir jautājumi vai neskaidrības saistībā ar darījumu, tad “Dautkom TV” aicina vērsties klientu apkalpošanas centrā vai sazināties ar uzņēmumu telefoniski vai e-pastā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti