Rīta Panorāma

Laika ziņas

Rīta Panorāma

Vadošie kandidāti uz EK vadītāja amatu tiekas debatēs

Notiek darba iespēju festivāls "Visiem!"

Darba iespēju festivālā cer palīdzēt tiem, kam grūtāk iekļauties darba tirgū

Piektdien, 24. maijā, no plkst.15 līdz 20 Vērmanes dārzā, Rīgā, notiek 5. darba iespēju festivāls "Visiem!", kurā pulcējas darba devēji un tie, kuri vēlas praktiskā veidā klātienē iepazīt darba iespējas un dažādas profesijas.

Pasākuma organizatori vēlas savest kopā uzņēmējus ar potenciālajiem darbiniekiem, īpaši ar tiem, kuriem darba tirgū iekļauties ir grūtāk – cilvēkiem ar invaliditāti, jaunajām māmiņām, jauniešiem un pirmspensijas vecuma cilvēkiem. Šogad pasākumā var iepazīt arī dažādas izglītības iespējas un uzzināt par vasaras darbu skolēniem.

Festivālu organizē biedrība "Ilgtspējīgas uzņēmējdarbības atbalstam" kopā ar sociālo uzņēmumu "Ligero".

Dalību pasākumā pieteikuši vairāki desmiti uzņēmumu, kas piedāvās praktiskā veidā izmēģināt dažādus darba pienākumus un izzināt profesiju aizkulises. Brīvā un neformālā gaisotnē varēs aprunāties ar uzņēmumu pārstāvjiem, uzzināt par brīvajām vakancēm un uzņēmumu darbību. Daļa uzņēmumu piedāvās darba iespējas arī cilvēkiem ar invaliditāti un vasaras darbu skolēniem.

Uz pasākumu aicināts ikviens – gan tie, kuri meklē darbu vai vēlas kaut ko mainīt savā profesionālajā jomā; gan tie, kuri vēl nezina, ko vēlas darīt; gan tie, kuri jau strādā un ir interese uzzināt un iemācīties ko jaunu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti