Rīgā un Tallinā degvielas cenas stabilas, bet Viļņā – krītas

Pagājušajā darba nedēļā Rīgā un Tallinā degvielas cenas saglabājās stabilas, kamēr Viļņā cenas samazinājās, liecina aģentūras LETA apkopotie dati par degvielas cenu izmaiņām Baltijas valstu galvaspilsētās.

Darba nedēļas nogalē dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet zemākā benzīna cena bija Viļņā. Savukārt dīzeļdegvielai augstākā cena bija Rīgā, bet zemākā cena bija Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā 95.markas benzīna un dīzeļdegvielas cenas saglabājās tādas pašas kā nedēļu iepriekš - attiecīgi benzīns maksāja 1,774 eiro, bet dīzeļdegviela - 1,764 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā 95.markas benzīna cena samazinājās par 2,8% - līdz 1,564 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kritās par 1,9% - līdz 1,584 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna un dīzeļdegvielas cenas nemainījās, un šīs darba nedēļas beigās maksāja attiecīgi 1,779 eiro un 1,679 eiro par litru.

Autogāzes cena Rīgā saglabājās stabila un maksāja 0,715 eiro par litru. Tikmēr Viļņā un Tallinā autogāzes cenas palielinājās, Viļņā - par 1,6% - līdz 0,632 eiro par litru, bet Tallinā - par 1,5% - līdz 0,68 eiro par litru.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti