VIDEO: Raimonda Paula solokoncerts «Viens pats studijā»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Latvijas Radio 3 "Klasika" atsāk dzīvo koncertu ciklu Latvijas Radio 1. studijā. Otrajās Lieldienās, 13. aprīlī, pulksten 18.00, īpašu teātra mūzikas koncertu "Viens pats studijā" sniedza Maestro Raimonds Pauls, kurā atskaņoja Dailes teātra simtgadei veltītu programmu.

Skan melodijas no tādām izcilām teātra izrādēm kā "Īsa pamācība mīlēšanā", "Šerloks Holmss", "Elizabete, Anglijas karaliene", "Visi koki dieva doti", "Meža gulbji", "Leģenda par Zaļo jumpravu", "Grāfs Monte Kristo" un citām.

Koncertu vada LR3 "Klasika" direktore Gunda Vaivode.

"Esam priecīgi, ka mūsu ārkārtējās situācijas koncertsērijai ir atsaukušies pianisti Agnese Egliņa, Edgars Cīrulis, Vestards Šimkus un citi, bet ir liels gandarījums, ka pirmo koncertu sniegs Maestro Raimonds Pauls," uzsver Gunda Vaivode.

Viņa atzīmē: "Tā kā būtiska viņa radošās dzīves daļa ir saistīta ar Dailes teātri un pats teātris šogad svin simtgadi, šķita tikai loģiski programmu veidot no Paula teātra mūzikas lieliskajām melodijām, no kurām liela daļa kļuvušas par hitiem, dažas par tautas dziesmām, bet dažas klausītājiem būs pārsteigums."

Koncertā skanēs arī "Dziesmiņa par bučošanos" no izrādes "Džons Neilands", kuru klausoties, Maestro ar humoru aicina arvien būt atbildīgiem un ievērot divu metru distanci...

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti