Rīta Panorāma

Skype intervija ar Tomu Brici

Rīta Panorāma

Ziemeļmaķedonijā aiztur 8 islāmistu teroristus

Intervija ar Samantu Tīnu

VIDEO: Dziedātāja Samanta Tīna laiž klajā dziesmu «Tikai romāns»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Gada nogalē pārsteigumu saviem klausītājiem ir sagādājusi dziedātāja Samanta Tīna – klajā nākusi mūziķes jaunākā dziesma ar nosaukumu “Tikai romāns”, kurai tapis arī videoklips.

Dziesmas vārdu autore ir pati Samanta Tīna, un mūziku sarakstījis Ingars Viļums, ar kuru dziedātāja sadarbojusies jau iepriekš. Dziesmas “Tikai romāns” teksts tapis jau 2019. gadā, un tā vēsta par pāra attiecībām, kad viena no pusēm dzīvo ilūzijā par to, ka ir atrasts īstais un vienīgais, kamēr otrai tā ir tikai īslaicīga aizraušanās.

Stāstot par jaunās dziesmas vēstījumu, LTV raidījumā “Rīta Panorāma” Samanta Tīna atzīmēja: “Es domāju, ka mēs katrs esam dzīvē pieredzējuši tādu situāciju, ka mēs satiekam kādu cilvēku un mums šķiet – šis ir tas īstais, vienīgais cilvēks! Bet tad pienāk realitāte, atveras acis, un tu saproti, ka no otras puses tas ir bijis vienkārši romāns vai aizraušanās.”

“Ar šo klipu visvairāk aicinu sievietes, kuras nokļuvušas šādās situācijās, izvairīties no šāda veida attiecībām, mīlēt sevi un nepieļaut tādu sevis necienīšanu, būt pašām, būt stiprām,” piebilda dziedātāja.

Videoklipa “Tikai romāns” režisore un producente ir Samanta Tīna kopsadarbībā ar Aigu Baikovu. Galveno vīrieša tēlu tajā atveido Edmunds Goldmans, bet pārējo lomu atveidotājas tika atlasītas ar konkursa palīdzību. Samanta Tīna atzīmēja, ka atlases process nebija viegls, bet rezultāts ir bijis tā vērts – lai gan neviena no videoklipā redzamajām sievietēm nav profesionāla aktrise, visas tēlos iejutušās nevainojami.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti