Rīta Panorāma

Intervija ar satiksmes ministru Uldi Auguli

Rīta Panorāma

"Uzlūdz kungi" jaunā koncertprogramma "Dzimtai zemei"

Vladislava Nastavševa "Lēnās dejas" fon Stricka villā turpinās

Turpinās Nastavševa «Lēnās dejas» fon Stricka villā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Sestdienas,  7.aprīļa, vakarā  fon Stricka villā turpināsies “Lēnās dejas” un skanēs Vladislava Nastavševa dziesmas no  viņa izrādēm “Peldošie, ceļojošie”.

"Dziesmas ir domātas baudai, lai tās klausītos un gūtu baudu, un deja – tā ir citāda komunikācijas forma, kas nāk tad, kad vārdi ir lieki," par savu muzikālo projektu  “Lēnās dejas” kopā ar grupu “Ezeri” saka  režisors un mūziķis Vladislavs Nastavševs. „Ja tu kaut ko sajūti, arī skatītāji sajutīs un vienosies ar tevi.”

Vladislava Nastavševa dziesmas kopā ar „Ezeriem” var baudīt arī kā muzikālus priekšnesumus ārpus teātra izrādēm, kurām rakstītas. Ļoti svarīgs ir teksts – krievu Sudraba laikmeta dzejnieku Nikolaja Kuzmina eksistenciālās rindas, kas katru dziesmu padara par mazu stāstu un izrādi.

Grupas „Ezeri” mūziķis Miķelis Putniņš  saka – „dziesmas labi strādā vienas pašas ar klavierēm, ķerties tām klāt bija mazliet izaicinājums, bet mums bija interesanti, esmu apmierināts ar rezultātu”. Jaunie mūziķi atzīst, ka vislielāko lomu katrā dziesmā spēlē Nastavševa personība, viņa savdabīgā balss.

„Lēno deju” pirmais pavasara koncerts skanēs 7.aprīlī, programmas turpinājums būšot dažādās koncertvietās Rīgā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti