Rīta Panorāma

Intervija ar Normundu Krapsi par pastiprinātiem policijas reidiem svētku laikā

Rīta Panorāma

Francijā arī operas darbinieki protestē pret plānoto pensiju reformu

"Teātru tenori" koncertā "Laimīgu Jauno 2020. gadu!"

«Teātru tenoru» Jaungada koncertā uzstāsies operas solisti un dziedošie aktieri

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

“Teātru tenori” atgriežas ar populārām dziesmām un asprātībām bagātu koncertu VEF Kultūras pilī 7. janvārī. “Teātru tenoru” sastāvā ir gan operas solisti (Ramonds Bramanis, Juris Jope), gan talantīgi dziedošie aktieri no dažādiem Latvijas teātriem (Mārtiņš Brūveris, Emīls Kivlenieks, Marģers Eglinskis, Kristians Kareļins), kuri uzstāsies kopā ar pavadošo Anatolija Livčas mūziķu grupu, medijus informē organizatori.

Pirms gada aizsāktā tradīcijā Jaunā gada koncertā apvienojās operas solisti un dažādu Latvijas teātru dziedošie aktieri. Šogad koncerta organizatori programmā sola ne tikai jaunas, bet arī sen iemīļotas dziesmas, kas tenoru izpildījumā atšķirsies tieši ar savu daudzbalsību un teatrālām asprātībām.

"Teātru tenori"
"Teātru tenori"

Skatītājus sagaida Dona un Ozola dziesmas “Salauzta sirds” versija, kas tiks izpildīta nosacīti akadēmiskā interpretācijā, kā arī dziesmas “Karameles”, “Brīvdiena”, “Mīlestība”, “O, Sole mio”, “Besame mucho” un citas.

Skatītājus priecēs arī vēsturiski nozīmīgas dziesmas, piemēram, īpašs notikums koncertā būs Endrū Loida Vēbera dziesmas “Amigos para siempre” izpildījums latviskā versijā.

“Teātru tenoru” komandas sastāvā dziedātāji no Latvijas Nacionālās operas un baleta Raimonds Bramanis un Juris Jope, Operetes teātra galveno lomu atveidotājs – Emīls Kivlenieks, Latvijas Nacionālā teātra aktieri Kristians Kareļins, Mārtiņš Brūveris vai Raimonds Celms un Jaunā muzikālā teātra aktieris Marģers Eglinskis. Dziesmu pavadījumu nodrošinās pianista Anatolija Livčas instrumentālā grupa (ģitāra – Artūrs Kutepovs, sitaminstrumenti – Uģis Krūskops, taustiņi – Anatolijs Livča).

"Teātru tenori"
"Teātru tenori"

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti