Rīta Panorāma

Intervija ar Armandu Tripānu

Rīta Panorāma

Intervija ar Kasparu Zelli un Lolitu Tomsoni

Intervija ar Samantu Tīnu

Samanta Tīna laiž klajā videoklipu singlam «Still Breathing»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Mūziķe Samanta Tīna 29. novembrī klajā laiž jaunu videoklipu jaunākajam singlam “Still Breathing”, kas tapis sadarbībā ar vienu no veiksmīgākajām latviešu mūziķēm un dziesmu autorēm – Aminatu.

LTV raidījumā “Rīta Panorāma” Samanta Tīna piedāvā ekskluzīvu ieskatu videoklipā, pirms tas 29. novembra vakarā dodas pie klausītājiem un skatītājiem. Viņa arī stāsta, kāda bijusi sadarbība ar Aminatu. Ilgi auklētā dziesma tapusi veselu gadu.

“Aminata ir sevi pierādījusi kā mūzikas un tekstu autori, tad es Aminatu uzrunāju, vai viņa man nevarētu palīdzēt šai dziesmai uzrakstīt tekstu. Viņa saka – jā, es pamēģināšu, es nezinu, vai tev patiks, bet pamēģināšu. Un tad viņa pamēģināja, un man patika ļoti,” stāsta dziedātāja. 

Videoklips tapis ar vērienīgi cilvēku skaita piedalīšanos – 60. Klipā piedalījušās projekta “More Than Size” dalībnieces, konkursa “Misis Latvija” finālistes, kā arī 12 īpaši atlasītas mazās aktrises.

Dziesmas vēstījums, stāsta Samanta Tīna, ir “par sievietes skaistumu, par sievietes spēku. Par tiem stereotipiem, ko mums, sievietēm, uzliek – mums jābūt gādīgam mātēm, mums labi jāizskatās, jārūpējas par sevi, jābūt gādīgām sievām.”

Viņa uzsver – dzīvi vajag tvert vieglāk, kas arī tiek rādīts šajā klipā: “Galvenais ir mīlēt pašām sevi, lai arī kādas mēs esam un ko no mums prasa, jo, ja mēs būsim harmonijā ar sevi, mēs būsim laimīgas.”

Samanta Tīna jauno videoklipu pati arī režisējusi: “Ja godīgi, es neticu, ka esmu to izdarījusi, jo tiešām cilvēku daudzums un atbalsts bija milzīgs. Tas, ko es redzu, tas tiešām ir attaisnojies. Šodien redzēsim, kā tas patiks visiem citiem.”

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti