Reperis ansis izdod albumu «Balzams»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Pašmāju repa mūziķis ansis (Ansis Kolmanis) piedāvā klausītājiem pavisam jaunu ierakstu ar nosaukumu "Balzams", kam par godu 8.maijā klubā "One One" tiek rīkots "Balzama šovs" — repa koncerta, ieraksta prezentācijas pasākuma un arī anša 30.dzimšanas dienas svinības.

Pasākumā būs iespēja dzirdēt jaunā ieraksta dzīvo pasaules pirmatskaņojumu, kas notiks vienlaicīgi ar "Balzama" parādīšanos lielākajos mūzikas straumēšanas servisos un interneta veikalos. Kamēr citi izvēlēsies klausīties ierakstu mājās, pasākuma apmeklētāji to tajā pašā laikā varēs dzirdēt dzīvajā izpildījumā. Uz skatuves kāps dažādi īpašie viesi, gan tādi, ko klausītāji sagaida, gan negaidīti pārsteiguma viesi. Apmeklētājiem būs ekskluzīva iespēja par jubilejas cenām iegādāties "Balzamu" arī fiziskā formātā, tiesa — netradicionālā, norāda mūziķis.

Reperis ansis ir sevi pierādījis gan kā dažādu repa grupu dalībnieks (“PKI”, “Kreisais Krasts”, “Riekstu Armija”), gan arī kā solo mākslinieks, 2013. gadā kopā ar producentu Oriole (“Dirty Deal Audio”) izdodot repa ierakstu “Himnas” un daudzus singlus.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti