LTV tiešraidē tiks noskaidrota Latvijas sirdsdziesma

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Lai arī šogad izpaliek ierastais brīvdabas koncerts, raidījuma un dziesmu aptaujas “Latvijas sirdsdziesma” uzvarētājs tiks noskaidrots televīzijas tiešraidē. 13. jūnijā Latvijas Televīzijā izskanēs visas 15 fināla dziesmas, studijā būs īpašais viesis – Maestro Raimonds Pauls – un skatītāji noteiks, kura ir viņu iemīļotākā sirdsdziesma 2019./2020. gada sezonā.

Raidījuma komanda ir apceļojusi Latviju, lai satiktu visus finālistus, un viņu sveicienus varētu nodot arī fināla tiešraides skatītājiem, jo drošības apsvērumu dēļ mūziķi klātienē neuzstāsies. Katrs no finālistiem sveiks skatītājus no sava novada, sūtot gaišus sveicienus.

Skatītāju uzdevums būs izvēlēties savu iecienītāko dziesmu no finālistiem un balsot. Balsot būs iespējams visa fināla raidījuma laikā – gan telefoniski, gan LTV mājaslapā.

Visas finālā iekļuvušās dziesmas tiks paziņotas raidījumā “Latvijas sirdsdziesma” 6. jūnijā.

Fināla koncertā izskanēs ne vien visas finālā iekļuvušās dziesmas, bet arī Maestro Raimonda Paula radītais dziesmu cikls Guntim Skrastiņam. Pārraides vadītāji kā allaž – Guntis Skrastiņš un Velga Vītola.

To, kādā secībā finālisti uzstāsies, būs iespējams noskaidrot fināla dienas raidījumā “Latvijas sirdsdziesma” – 13. jūnijā pulksten 19.05. Savukārt pulksten 21.05 LTV1 un Replay.lv tiešraidē būs vērojams “Latvijas Sirdsdziesmu fināls”.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti